Сторінка 3 – Відгуки - Nature's Answer, Brocco-Glutathione, засіб з броколі і глутатионом, 500 мг, 60 вегетаріанських капсул - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





iHerbCustomer
Срібло
Опубліковано 13.03.2023
114
7
4
32
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Головною діючою речовиною в броколі є сульфорофан. Це досить сильний антиоксидант, який захищає організм від передчасного старіння, а також перешкоджає появі та розвитку ракових клітин. Також до складу входить вітамін С, який відомий своїми імунозахисних і протівовспалітельнимі властивостями. Також екстракт цієї рослини здатний поліпшити роботу травної системи, а високий вміст селену допомагає вивести непотрібні токсини з організму. Глутатіон є важливим водорозчинним антиоксидантом, який відіграє роль захисту м'язів від вільних радикалів. Глутатіон насамперед захищає імунну систему, контролюючи всі антиоксидантні процеси в організмі. Глутатіон також стимулює роботу інших антиоксидантів – вітамінів С, Е, бета-каротину. Антиоксидант впливає на всі системи організму: імунну, нервову, шлунково-кишкову системи та легені. Ґлутатіон усуває вільні радикали, уповільнюючи процес старіння організму. Трипептид здатний нормалізувати вміст цукру в крові, стимулює травлення, прискорює процес регенерації клітин після фізичних навантажень.

KateMet
Золото
Опубліковано 14.03.2023
399
14
10
81
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

6. Броколі плюс глутатіон це спасіння при низькому глутатіоні, а саме рівень глутатіону в клітинах впливає на тривалість життя. Глутатіон знаходиться в печінці. Саме він захищає як печінку, так і весь організм від токсинів і вірусів. А цей препарат впливає на процес детоксикації печінки Глутатіон нам потрібен для виведення важких металів та пестицидів з організму, а броколі теж бере участь у знешкодженні та нейтралізації токсин. Рекомендовано при: * захворюваннях печінки * інтоксикації організму * проблемах серцево-судинної системи * розсіяності уваги * порушеннях мозкової діяльності Глутатінон це природний щит нашого організму, який обороняє нас від безлічі хвороб, серед яких, рак, катаракта, склероз, хвороба Альцгеймера і багато інших. Цей антиоксидант знаходиться в печінці. Саме він захищає як печінку, так і весь організм від токсинів і вірусів. Глутатіон рекомендують приймати людям, які борються з алкогольною та нікотиновою залежностями. До слова, саме рівень глутатіону в клітинах впливає на тривалість життя. Низький рівень цього антиоксиданту особливо в літньому віці, може призвести до незворотних процесів в організмі. Дякую за лайк)

VladislavMet
Золото
Опубліковано 18.01.2023
361
40
14
208
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

6. Броколі плюс глутатіон це спасіння при низькому глутатіоні, а саме рівень глутатіону в клітинах впливає на тривалість життя. Глутатіон знаходиться в печінці. Саме він захищає як печінку, так і весь організм від токсинів і вірусів. А цей препарат впливає на процес детоксикації печінки Глутатіон нам потрібен для виведення важких металів та пестицидів з організму, а броколі теж бере участь у знешкодженні та нейтралізації токсин. Рекомендовано при: * захворюваннях печінки * інтоксикації організму * проблемах серцево-судинної системи * розсіяності уваги * порушеннях мозкової діяльності Глутатінон це природний щит нашого організму, який обороняє нас від безлічі хвороб, серед яких, рак, катаракта, склероз, хвороба Альцгеймера і багато інших. Цей антиоксидант знаходиться в печінці. Саме він захищає як печінку, так і весь організм від токсинів і вірусів. Глутатіон рекомендують приймати людям, які борються з алкогольною та нікотиновою залежностями. До слова, саме рівень глутатіону в клітинах впливає на тривалість життя. Низький рівень цього антиоксиданту особливо в літньому віці, може призвести до незворотних процесів в організмі.

iHerbCustomer
Срібло
Опубліковано 17.01.2024
213
1
0
8
Опубліковано 11.01.2024
390
0
0
1
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду